Welkom op de website van Cycle and the City!

Over Cycle and the City

Cycle and the City biedt verschillende fietstours aan op gouden koninklijke fietsen, met een knipoog naar de gouden koets. Tijdens zo’n fietstour ziet u de toeristische hotspots van Den Haag, maar ook de verborgen parels. Wij fietsen niet overal alleen maar langs. Wij hebben toestemming gekregen om op meerdere plaatsen ook binnen te mogen kijken. Bovendien zullen wij onderweg meerdere horeca gelegenheden bezoeken. Natuurlijk willen de eigenaren u graag laten proeven van hun specialiteiten. De standaard tour is onze kracht, waar het allemaal ooit mee begon. Waar men in 1883 al begon met bier tappen, schuiven wij nu aan om lekker te gaan eten. Je komt binnen in de leukste Haagse horeca om de inbegrepen hapjes, drankjes en avondmaal te proeven onder het genot van elk een Haags verhaal. De mannen/vrouwen van het gouden fietsteam zijn uw gastheren/gastvrouwen met puur Haags accent! Dus veel lol tijdens kleine stukjes fietsen, cultuur bezichtigen, verhalen meemaken en genieten van inbegrepen leuke lokale hapjes en drankjes met een klasse avondhap. De tour duurt 4,5 uur, klinkt lang, maar de tijd vliegt voorbij!

Nu wij het toch over eten hebben, een goede kok geeft nooit de ingrediënten prijs van zijn top gerecht. Vandaar dat wij het welbekende tipje van de sluier oplichten, maar niet alles laten zien wat er onder zit. Eén ding willen wij verklappen. We zullen eindigen in de meest sfeervolle kroeg in Den Haag. En als wij vinden dat onderweg genoeg vragen van ons goed zijn beantwoord, is het eerste rondje van ons.

Wij plannen samen een datum voor uw trip. Wij gaan er voor zorgen dat een bezoek aan Den Haag na de tour nooit meer hetzelfde zal zijn. Want elke volgende keer als u het centrum bezoekt, zult u met een glimlach op uw gezicht, terug denken aan de verhalen die wij u hebben verteld. Geloof ons, het is echt zo!

Bent u nieuwsgierig geworden, of beter nog, enthousiast, neem gerust contact met ons op!

Fietstour boeken?

Bekijk ons aanbod aan fietstours en boek vandaag nog een tour door Den Haag!

Volg ons op Instagram

Fietstour in Den Haag op de #goudenfiets

– Cycle and the City –

Over Cycle and the City

Wat mag u allemaal van ons verwachten?

Nadat u met uw vrienden, collega’s of familie met ons heeft afgesproken, worden jullie verwelkomd in de Halstraat, één van de oudste straatjes van Den Haag. Daar staan de gouden fietsen al voor u klaar, voor een tocht van zo’n 4,5 uur.

Eén van onze gastheren of onze gastvrouw zal, nadat er vertelt is hoe deze unieke fietstour tot stand is gekomen, u meenemen door ons stadscentrum. Maar dan wel dát deel, dat zelfs voor de gelouterde Hagenaar of Hagenees nog vaak onbekend is. En dat allemaal in een straal van een paar kilometer. U begrijpt dus dat de afstanden tussen elke stop niet lang zijn.

Momenteel rijden de fietsen ook door Scheveningen. Dus bent u die ‘leipe boordevolle, van die schollenkoppenbolle Haagse binnenstad’ beu?

De fietstour biedt u de unieke mogelijkheid om Den Haag te ervaren. Klik hier voor meer informatie over de fietstour.

De gouden fietsen staan voor u klaar!

Team Cycle and the City

Alles is begonnen bij Sylvester. De bedenker en grondlegger van de gouden fietsentour. Door het succes werd het al snel te veel werk voor een man alleen. Daarom laat hij u Den Haag nu beleven samen met zijn compagnon Raymond. Van paleizen tot parels. Den Haag is geen stad meer, maar een belevenis!

Gids

Raymond

Gids

Remy

Gids

Gerard

Gids

Rachel

Gids

Huub

Gids

Sandra

Gids

Fred

Gids

Marcel

Begeleidster

Laura

Administratie

Suzanne

Maak kennis!

Contact

    Cart