Welkom op de website van Cycle and the City!

Over Cycle and the City

Cycle and the City biedt verschillende fietstours aan. Tijdens zo’n fietstour ziet u de toeristische hotspots van Scheveningen, maar ook de verborgen parels. Bovendien zullen wij onderweg meerdere horecagelegenheden bezoeken zodat u hun specialiteiten kan proeven. De standaard tour is onze kracht, waar het ooit allemaal mee begon. Kortom, veel lol tijdens kleine stukjes fietsen, cultuur bezichtigen, verhalen aanhoren en genieten van leuke lokale hapjes en drankjes met een avondhap. De tour duurt 4,5 uur, klinkt lang, maar de tijd vliegt voorbij en dit alles voor maar 59,95 eu pp.

Nu wij het toch over eten hebben, een goede kok geeft nooit de ingrediënten prijs van zijn top gerecht. Vandaar dat wij het welbekende tipje van de sluier oplichten, maar niet alles laten zien wat er onder zit. Eén ding willen wij verklappen. We zullen eindigen in de meest sfeervolle kroeg in Den Haag. En als wij vinden dat er onderweg genoeg vragen goed beantwoord zijn, is het eerste rondje van ons.

Samen met u plannen wij een datum voor uw trip. Wij gaan er voor zorgen dat een bezoek aan Scheveningen na onze tour nooit meer hetzelfde zal zijn. Want elke volgende keer als u Scheveningen bezoekt, zult u met een glimlach op uw gezicht, terugdenken aan de verhalen die wij u hebben verteld. Geloof ons, het is echt zo!

Bent u nieuwsgierig geworden, of beter nog, enthousiast, neem gerust contact met ons op!

Fietstour boeken?

Bekijk ons aanbod aan fietstours en boek vandaag nog een tour door Scheveningen!

Volg ons op Instagram

Fietstour in Scheveningen op de #goudenfiets

– Cycle and the City –

Over Cycle and the City

Wat mag u allemaal van ons verwachten?

Nadat u met uw vrienden, collega’s of familie met ons heeft afgesproken, worden jullie verwelkomd in de Halstraat, één van de oudste straatjes van Den Haag. Daar staan de gouden fietsen al voor u klaar, voor een tocht van zo’n 4,5 uur door Scheveningen.

Eén van onze gastheren of onze gastvrouw zal, nadat er vertelt is hoe deze unieke fietstour tot stand is gekomen, u mee nemen door het historische vissersdorp en internationale badplaats. Maar dan wel dát deel, dat zelfs voor de gelouterde Scheveninger nog vaak onbekend is. En dat allemaal in een straal van een paar kilometer. U begrijpt dus dat de afstanden tussen elke stop niet lang zijn.

De Scheveningen fietstour is (net als de Haagse fiets tour) goud waard! Na een diepe speurtocht naar het verleden en heden vol ontdekkingen en ontmoetingen hebben we wederom iets unieks gecreëerd. Wij, gastheren, gastvrouwen, nemen u mee op de gouden fiets naar en door Scheveningen.

De fietstour biedt u de unieke mogelijkheid om Scheveningen te ervaren. Klik hier voor meer informatie over de fietstour.

De gouden fietsen staan voor u klaar!

Team Cycle and the City

Alles is begonnen bij Sylvester. De bedenker en grondlegger van de gouden fietsentour. Door het succes werd het al snel te veel werk voor een man alleen. Daarom laat hij u Scheveningen nu beleven samen met zijn compagnon Raymond. Van paleizen tot parels. Scheveningen is geen stad meer, maar een belevenis!

Gids

Raymond

Gids

Remy

Gids

Gerard

Gids

Rachel

Gids

Huub

Gids

Sandra

Gids

Fred

Gids

Marcel

Begeleidster

Laura

Administratie

Suzanne

Contact

    Cart