Recensies – Cycle and the City

Lees hieronder verschillende recensies over de tours van Cycle and the City. Wilt u ook een recensie achterlaten? E-mail het naar info@cycleandthecity.nl of laat een reactie achter op onze website! Bij voorbaat dank.

Fleur Vermeij

”Geweldige fietstour met interessante uitleg over unieke plekken en bezienswaardigheden. Het leuke eraan is dat het niet alleen een informatieve tour maar ook een ontzettend gezellige ervaring is. Naast stukjes fietsen en uitleg stop je namelijk bij verschillende horecagelegenheden waar een lekker drankje/hapje staat te wachten. Kortom, een echte aanrader!”

Jessica Groenendijk

”Wat een geweldige dag hebben wij vandaag gehad! Heel veel geleerd over onze eigen stad en heerlijk gegeten en gedronken!! Bedankt voor deze super dag Sylvester en Fleur, het was top!!”

Priscilla Mike Dijns

“Wat een super leuke dag! Echt een aanrader, te leuk om op deze manier de stad Den Haag, nog beter te leren kennen onder het genot van lekkere hapjes en drankjes !”

Angelique Noordam van Ravesteijn

“Super leuke tour door Den Haag met leuke historische feitjes. Top georganiseerd met leuke stops met hapjes en drankjes. Echt een aanrader!!”

Eline Broere

“Superleuke en inhoudelijke tour! Mooie fietsen ook, mag ik hem houden?”

René Den Haag

“Gister op de heetste 13 september sinds 1902 met Cycle and te City op pad geweest. Ik ben een rashagenees maar heb dingen gezien en gehoord die ik echt niet wist. Wat onwijs gaaf Sylvester en Fleur! En aan het einde fiets je zo de kroeg in. Helemaal goud!”

Bas van Leeuwen

“Een ontzettend leuke tour door eigen stad. De kleine dingen gezien waar je normaal niet komt of simpelweg aan voorbij loopt.”

Paul Bijnsdorp

Een woord: Geweldig. Vele achter Haagse gevels verborgen schatten gezien.

Judith Laarman

“Niet alleen informatief maar ook culinair van hoog niveau! Supertour!”

André Pakvis

“Ik heb mijn geboorte stad weer beter leren kennen. Herontdekt.”

Nora Steenhuis

Waanzinnig leuke manier om Den Haag (beter) te leren kennen. Gids weet veel, houdt de tour interactief, is flexibel en past de tour perfect aan op zijn groep. Aanrader!”

Maikel Stolwijk

“Mega dag gehad , hele goeie duidelijke Tour gehad van het mooie Den Haag. Aanrader voor iedereen!”

Steve Eilers

“Super leuke fietstour door Den Haag. Je hoort allemaal leuke en nieuwe dingen over de geschiedenis van Den Haag. Er gaan letterlijk deuren open die normaal voor jouw gesloten blijven. Tijdens de tour doe je diversen Haagse horeca aan helemaal top!”

Cycle and the City wordt op basis van 17 recensies
beoordeeld met een 4,9 uit 5,0.

Wilt u ook een recensie achterlaten maar heeft u geen Facebook?
Mail het naar info@cycleandthecity.nl of laat een reactie achter op onze website.

    Cart